Get Adobe Flash player

Iskolánkról

 

 

   

 

BTS  "A táncok iskolája"  Mint a neve is mutatja.

Az intézmény szakgimnáziumi feladatokkal és érettségi utáni szakképzéssel foglalkozik. Szeretettel várunk minden 14. életévét betöltött, illetve érettségi után álló fiatalt, aki kedvet és tehetséget érez a táncművészet iránt. Középiskolai diákjaink az iskola elvégzése után érettségit és színházi táncos szakképesítést kapnak. Az érettségi utáni 2 éves képzésben résztvevő hallgatóink OKJ-s színházi táncos minősítést szerezhetnek.

Az iskola fenntartója a Stúdió Zene- és Táncművészeti Alapítvány. Az iskolát ambiciózus pedagógusok alapították, akik olyan neves mesterektől tanulták a táncművészetet, mint például: Somogyi Tibor, Matetics Éva, Szirmai Béla, Guba László

A Budapest Táncművészeti Stúdió tanulói már eddig is szép eredményeket értek el, pl. Formációs Magyar Bajnokság különdíj, Budapest Fesztivál I. helyezés, a Magyar Táncművészeti Főiskola által kiírt koreográfus verseny II. díja, valamint sikeres vendégszerepléseken vettek részt Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Izraelben USA-ban és Kínában.